Vi produserer og skreddersyr opplevelser og events både til bedriftsmarkedet og private. Suksessen ligger i å se og forstå hver kundes behov og ønsker. Hva med en samlende aktivitet eller et fantastisk show under middag? Ta kontakt, så ser vi hva vi som passer akkurat for deres gjeng.

Battle of Rock

  • 30 – 300

Battle of Rock er en fantastisk morsom aktivitet som passer alle grupper fra 30-300 pers. I tillegg til teambuilding får dere den aller beste underholdning. Våre pedagoger, kapellmester, teknikere og programleder skaper en kveld dere vil snakke om i åresvis.

Julebord

  • 30 – 3000

På våre julebord vil du få en eksepsjonell festopplevelse som er råere enn noe annet. Fra den magiske atmosfæren som omgir deg når du entrer lokalet, til den pulserende musikken og de vakre juledekorasjonene, er alt nøye utformet for å skape den ultimate feststemningen. Og med spektakulær underholdning som dansenumre og akrobatiske show, blir du tatt med på en reise av magi og glede. Event & Happenings har virkelig tatt julebordet til nye høyder, og du vil sitte igjen med minner for livet etter en rå festopplevelse.

Vikinger

  • 30 – 300

Vær en del av historien! Velkommen om bord i verdens vakreste vikingskip. Ro som en viking, delta i vikingenes daglige sysler, og hvis ikke det er nok: fest som en ekte viking! Velkommen til Norges eldste by Tønsberg.

Awardshow

  • 30 – 3 000

Awardshow er et fantastisk morsomt underholdningskonsept som passer alle grupper!

Alle firmaer har ansatte, kunder eller samarbeidspartnere de ønsker å hedre: Gjør det til en del av en storslått middag. Her er det kun fantasien som setter grenser!

Et slikt innslag kan inneholde artister, grafikk, programleder, band, teknikk mm.

5-Kamp i parken

  • 30 – 300

Dette er teambuilding, og vi deler inn i lag. Her er det både praktiske, kreative og kunstneriske oppgaver. Det blir kamprop, teambulding, latter og moro. Og det blir selvfølgelig utropt vinnere. Her er vi rause.

Aktiviteter: Stabling, Golf-putting, Quiz. Kunstmaling, Puslespill, Tautrekking, Intelligensoppgaver osv.

Aktiviteten tar ca 90 min, dette kan justeres.

Vi avslutter med en forfriskning og en heidundranes premieutdeling etter aktivitet.

Crazy Music Sing Along Quiz

  • 30 – 300

Live musikk quiz, dvs. vi både synger, graver å spør. Dette er en morsom, koselig aktivitet, hvem kan noe om musikk? Kjente og gode allsang låter, etter alder på deltagere. Dere spiller i lag. Premieres med heder og ære.

Aktiviteten tar ca 1 time, det er lov å danse og selvfølgelig synge med. Jeg er raus med stilpoeng og kårer beste bordet/høyeste stemmen beste flausen osv.

Vi er 2 pers, som styrer dette, det er litt Beat for Beat / Allsang på grensen /Teambuilding /Bjuda på.

2 Glade Karer Musikk Bingo

  • 30 – 500
Live musikkbingo med 2 Glade Karer (Glenn Main Henriksen og Kenneth Dahl) Allsang. Kjenner du igjen låta? Har du den på bongen din? Blir du med å synger? Da kan det være deg som blir kåret som Dagens Bingohelt.
Teambuilding og premie for beste og livligste bordet. Meget koselig og engasjerende aktivitet, godt omtalt i pressen.
Aktiviteten tar 1,5 time. Her blir det fest! Glenn og Kenneth er erfarne entertainere og sørger alltid for god stemning.

iPad race / Exploration Challenge

  • 30 – 500

Innovativt, utfordrende og samlende. Løs oppgaver sammen med kolleger i en uformell og morsom innpakning. 

Vis dine kunder, kolleger og samarbeidspartnere at dere henger med i tiden. Gruppene får hver sin mini-iPad, med en spesialdesignet app som viser vei.

Oppgaver av alle slag ligger fordelt rundt på kartet. Gjestene blir delt inn i team for å konkurrere mot hverandre i bymiljøet, hvor logiske, praktiske og teoretiske oppgaver venter. Mange oppgaver løses direkte i appen, ved f.eks. å ta et bilde eller en film. Mens på andre poster må laget løse fysiske utfordringer for å få poeng. Vi avslutter dagen med en super premieutdeling.

Kan vi gjøre noe annet?

  • 10 – 1 000

Event & happenings er meget fleksible når det kommer til å sette opp arrangementer. Har du noen ønsker, strekker vi oss langt for at du får det som du vil.

Ta kontakt i dag, så finner vi en løsning!

Noen av våre kunder