Vi setter ingen begrensninger når det gjelder å bestille artister, så her er det bare å ta kontakt og dele dine ønsker med oss. Vi har et bredt spekter av samarbeidspartnere, og nedenfor finner du noen eksempler på artister vi ofte jobber med. Uansett hvilken musikalsk stil eller sjanger du er interessert i, står vi klare til å hjelpe deg med å skape den perfekte opplevelsen. Ta kontakt i dag, og la oss gjøre dine arrangementer til minnerike øyeblikk.

Loveshack

Loveshacks evne til å angripe hver konsert som om «at dette er den beste konserten vi noensinne skal gjøre» har ført til at de har blitt publikumsyndlinger enten det har vært private events, klubbjobber, afterski, studentfester, eller festivaler. Rebooking har blitt regelen, fordi Loveshack gjør alt de kan for å unngå unntaket. Alltid! Nye folk og fjes som skal omvendes og oppleve 80-tallsgospelet slik bare Loveshack kan servere det!

Polyester

POLYESTER med Gil Bonden er bandet for deg som tør å tenke stort og har sans for sprudlende musikalitet! Dette 8 manns sterke bandet serverer alt fra svenske klassikere fra ABBA og Carola, sydlandske rytmer, 70-talls disco og pompøs 80-talls pop. De har en unik evne til å treffe godfoten til kunder i alle aldersgrupper. POLYESTER leverer låter fra artister som Whitney Houston, Michael Jackson, Kool and the Gang og medleyer fra Grease, Dirty Dancing med mer. Vokalisten Gil Boden er deres ledestjerne gjennom denne hitparaden med dansevennlige godbiter.

Noen av våre kunder